fbpx

Общи условия

Организатор на кампанията и официални правила:Онлайн кампанията “Игра на Caffitaly.bg” за кратко по-долу наречена Кампанията, се организира от ЦДС ГРУП ООД, ЕИК 202615600, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.

Продължителност на кампанията: Кампанията стартира на 16.06.2022 г. с краен срок 30.06.2022 г. и обхваща цялата страна (България).

Описание на подаръците: На 01.07.2022 г. ще бъде даден като подарък един брой Кана за мляко на пяна – https://www.caffitaly.bg/produkt/%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bc%d0%bb%d1%8f%d0%ba%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%8f%d0%bd%d0%b0-latte-art/

и  Чаша за чай/капучино с двойно дъно, 200мл – 2бр. – https://www.caffitaly.bg/produkt/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%82-%D0%BE%D1%82-2-%D1%87%D0%B0%D1%88%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D1%87%D0%B0%D0%B9-%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%BE/

общо на един участник.

Наградата ще бъде изтеглена на случаен принцип сред всички участвали за периода на кампанията и отговорили на всички условия в играта.

Наградата се получава с доставка за сметка на ЦДС ГРУП ООД. Победителят има срок от 7 дни от уведомлението да потвърди чрез лично съобщение в профила в Instagram @caffitaly_bulgaria, че приема подаръка, и да предостави данни за контакти адрес за доставка.

Механизъм на кампанията: За да участват в играта, феновете трябва да изпълнят следното условие:

1) в коментар под публикацията да отбележат двама свои приятели с @

2) Да последват профила @caffitaly_bulgaria в Instagram

Процедура по получаване на наградата: Наградата се получава с доставка за сметка на ЦДС ГРУП ООД. Победителят от играта трябва да потвърди чрез лично съобщение в профила в Instagram @caffitaly_bulgaria, че приема подаръка. Наградата се получава само лично. Наградата МОЖЕ да се преотстъпи на трети лица при изрично разпореждане от победителя.

Право на участие: Кампанията е валидна за всички физически лица над 14-годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България. В кампанията нямат право да участват служителите на ЦДС ГРУП ООД и техните роднини, както и служители на агенции и партньори на компанията.

Отсъствие на парични алтернативи: Не се допуска размяна на наградата срещу пари и други изгоди.

Прекратяване на играта: Организаторът има неотменимо право да прекрати кампанията по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 1, в случай на форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация.

Публичност: С участието в тази кампания участниците разбират и се съгласяват, че в случай, че вземат своята награда, техните имена и снимка/и както и те самите, биха могли да бъдат използвани в аудио, печатни и видео материали от Организатора, като не се дължи заплащане от негова страна. Допълнително, участниците се съгласяват Организаторът или оторизирани от него лица да комуникират с тях посредством телефонни разговори, имейл и SMS съобщения по време на играта и за период от три месеца след края й. Достъпът до личните данни ще служи за установяване на контакт с участника. Участникът носи персонална отговорност за верността на предоставените данни по време на кампанията. Тази кампания по никакъв начин не e спонсорирана, одобрена, управлявана, или свързана с Фейсбук/Meta. Личната информация, която предоставяте, като ставате последовател на Instagram профила https://www.instagram.com/caffitaly_bulgaria/, се предоставя на администраторите на страницата, а не на Фейсбук / Meta. Предоставената от Вас информация ще бъде използвана единствено за целите на кампанията и няма да бъде предоставяна на трети лица.

Официални правила: Настоящите Официални правила ще бъдат достъпни на Интернет адрес: https://www.caffitaly.bg/giveaway за периода на валидност на кампанията. Участвайки в тази кампания, участниците приемат да се ангажират с тези oфициални правила и да ги спазват.

Настоящите правила влизат в сила от 16. 06. 2022 г.

 


Кафе на зърна, кафе капсули и кафе машини на caffeitaly


Напишете ключова дума и натистенете enter

Вашата поръчка

Нямате артикули в количката.