fbpx

За нас

Брилянтна история

Системата Caffitaly е създадена през 2004 г. от група предприемачи, обединени от страст към кафето. Благодарение на бързото развитие и утвърждаването на производството и пускането на пазара на кафе капсули, първото предприятие в Gaggio Montano не е достатъчно да покрие нуждите на пазара и през  2010 г. е открит нов производствен завод в Розано, в сърцето на индустриалната зона на Милано.

Иновация в сервирането на кафе

Caffitaly избра да се посвети на един уникален изследователски процес в сектора на кафето: избор на най-добрата технология, прилагайки я, за да извлекат най-доброто от кафето. В резултат на този процес се ражда Caffitaly System, комбинирана машинно-капсулна система, обхваната от международни патенти. Така че можете да се насладите на любимото си кафе винаги с гарантирано качество.

Качеството Caffitaly

В Caffitaly, качеството на продукта и предлаганите услуги винаги е на първо място: затова непрекъснато работим за подобряването им.

Друг основен аспект за нас е безопасността на потребителите, която защитаваме, като се водим и разпространяваме добри производствени практики и актуализираме съответствие със законовите разпоредби.

Знаем, че приносът на всеки – персонал, клиенти и доставчици – е от съществено значение за постигането на върхови постижения във всичко, което правим.

Ето защо непрекъснато се опитваме да отговорим на всичките им нужди.

Caffitaly в България

Основен вносител на системата на Caffitaly за България е фирма „ЦДС – ГРУП“ ООД, като между двете компании са установени стабилни партньорски отношения.

В резултата на това партньорство Caffitaly System все по-успешно навлиза на българския пазар с безкомпромисното си качество.

Всеки клиент или партньор може да разчита на професионална консултация по отношение на машините и предлаганите продукти, бърза доставка, гаранционен и извънгаранционен сервиз.


Кафе на зърна, кафе капсули и кафе машини на caffeitaly


Напишете ключова дума и натистенете enter

Вашата поръчка

Нямате артикули в количката.