Заповядайте в новооткрития Caffitaly Shop Sofia, разположен в жк Гоце Делчев, на ул. Рикардо Вакарини №1. Очакваме ви с богат асортимент от висококачествени продукти и отлично обслужване!

Какво ще намерите при нас?

Нашият магазин предлага всичко необходимо за любителите на кафето:

  • Капсули и капсулни кафе машини Caffitaly System: Насладете се на разнообразие от вкусове и аромати, създадени с помощта на най-новите технологии в капсулните системи.
  • Аксесоари: Всичко, което ви е нужно за приготвянето на перфектното кафе – от чаши и лъжици до специални почистващи средства за вашата кафе машина.
  • Кафе на зърна: Изберете от нашата селекция от най-добрите сортове кафе на зърна, подбрани специално за истински ценители на италианското кафе.
  • Различни напитки и вкусни изкушения: В магазина ще откриете и множество вкусни изкушения, които ще направят всяка кафе пауза още по-приятна. Опитайте нашите специални сладки и шоколадови десерти, които се съчетават идеално с всяка чаша кафе.

Работно време

Caffitaly Shop Sofia е на ваше разположение през следните часове:

  • Понеделник – Петък: 08:00 – 20:00
  • Събота: 09:00 – 17:00

Защо да изберете Caffitaly Shop Sofia?

  1. Висококачествени продукти: Гарантираме ви най-доброто кафе, направено с внимание към детайла и с използването на премиум суровини.
  2. Професионално обслужване: Нашият екип е винаги на ваше разположение, готов да ви помогне с избора и да ви даде съвети за оптимално използване на продуктите, коит о предлагаме
  3. Удобна локация: Магазинът ни е лесно достъпен, с удобни връзки на градския транспорт или с автомобил.

Как да ни намерите?

Caffitaly Shop Sofia се намира на ул. Рикардо Вакарини №1, в сърцето на жк Гоце Делчев.

Не пропускайте възможността да посетите нашия магазин и да се насладите на най-доброто кафе в София! Очакваме ви с нетърпение!